Tomt

Tomt 353

Joda, jeg har allerede en hytte, en fin skogshytte ved Einafjorden, 1,7 mål tomt, strøm og eget borevann til vegg, ikke innlagt. Koser oss der på 12. året, men følelsen av å få litt mer utsikt, samt «alle» fasiliteter, med innlagt vann og avløp, bad, fiber etc. Skiturene har blitt mange gjennom årene ut fra Lygnaseter, mot «Linken» og opp til den fine Lushaughytta. Da det for et drøyt år siden ble observert at det ble lagt ut to nye hyttefelt, Lygna og Lygnalia, begynte drømmen å ta form. Det ble et par turer til feltene, og snart fant jeg ut at Lygnalia passet meg best, med sin panoramautsikt mot Gaustadtoppen og videre. Hele infrastrukturen var bygget ut, og det var bare å finne fram tomtekartet og vandre rundt. Sammen med 15-åringen, Robert, ble utvalget snevret inn, pris spilte også en rolle, og vi fant tomt 353 som til slutt ble reservert.

Så snart det var gjort, måtte man gå i tenkeboksen for å endelig bestemme seg om skrittet skulle tas. Daglig leder i Lygnalia gjorde en formidabel jobb. Hyggelig og oppmerksom, uten å være påtrengende, sørget han for at jeg kunne signere kontrakt på Hadelandsmessa, der jeg sannelig fikk kr. 50 000,- i messerabatt. Det er dermed første tips, rimelig åpenbart, men om det ikke er kå for å kjøpe, dukker det alltid opp en mulighet for et godt tilbud hvis man tør vente og ikke har hengt seg opp i kun én tomt.

Nå har det blitt mange turer innom tomta, og det er flott å se på alle tomtene rundt som er i ferd med å få støpt plater og bli bebygget.

I neste kapittel kommer jeg inn på prosessen med valg av hytte.

2 kommentarer til «Tomt»

  1. Vi starter prosess selv med bygging av hytte til våren, etter 3 års forberedelser, så vi har nok trolig noe matnyttig å bidra med begge veier Rune.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.