3-2-1 Fyr!

Kabelgrøft 2
Kabelgrøft klar

Fra entreprenør Aasmund Pettersen & Sønn startet på grunnarbeidet, gikk det raskt, – en stund. Fjell ble avdekket, grøft til strøm, fiber og vann/avløp ble gravd. Sprenging måtte til, og steinene som tas ut kommer tilbake som pukk etter en tur innom knuseverket som står like ved. Nå går det unna, tenkte jeg, og selv om vi var etter skjema, skulle det fortsatt gå bra, slik at jeg kunne få med gode hjelpere og lagt ned egeninnsats i sommerferien. Plutselig så det ut som ei byggeklar tomt med grøfta fylt igjen og enden av trekkerøret på plass midt i tomta.

Avrettet og klar for ringmur og såle.
Avrettet og klar for ringmur og såle.

Men, – da jeg skulle en ny tur innom tomta ei uke etter forrige besøk, ble ansiktet litt lengre. Krafsa lå på samme sted, og ingenting hadde skjedd på ei uke. Kontakt ble oppnådd, og forklaringen var både sjukdom og arbeid på ei tomt som hadde ventet lenge og måtte gå foran. Misfornøyd, jada, men ingenting å gjøre noe med, bortsett fra at jeg kanskje kunne håpet på å blitt informert.

I ventetida ble det gjort noe fornuftig, utstillingskjøkkenet fra Maxbo har blitt demontert, og flyttet til midlertidig lagring sammen med de delene som måtte legges til for å få det til å passe 100%. Tok med komfyr og mikrobølgeovn fra utstillingen også, litt i dyreste laget, men de ble satt ned så mye at jeg ikke kunne si nei. Holder meg innenfor budsjett allikevel.

Nå er beskjeden at radonduken legges denne uka, og at støping blir kommende uke. Da spørs det om vi får brukt så mye av ferien som planlagt, men inspirasjon til å jobbe kvelder og helger skal vel ikke bli vanskelig å finne.

3 kommentarer til «3-2-1 Fyr!»

 1. Hei.. Har selv reservert tomt på lygna seter.
  Vurderte du å innhente flere priser på grunnarbeidet? Eller gikk du rett til entreprenør Aasmund Pettersen & Sønn som ga deg pris på alt?

  Mvh Lars T

  1. Hei.
   Pettersen har alt av utstyr og eget knuseverk for produksjon av pukk og singel, dermed blir nok kostnadene lave. De kjører på fastpris, og jeg sjekket med en annen entreprenør, men uten å regne et eksakt tilbud, kunne både han og murer si at prisen var helt ok.
   Mvh Rune

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.