Alt ok!

Torsdag 28. april ble en merkedag, da jeg fikk bekreftet at byggesøknaden var i orden, og IG gitt. Dessverre er vi allerede 1 mnd. på etterskudd i forhold til skjema, årsaken er stort sett at det tok litt lenger tid enn planlagt å få på plass alle ansvarshavende for peis/pipe, VVS og våtrom.

Trolig siste bilde før arbeidet starter
Trolig siste bilde før arbeidet starter

Uansett er tida brukt godt, det har som nevnt vært noen messer, og Boligmessa ble brukt til å anskaffe baderomsinnredning, utstillingsmodell gir svært hyggelig pris. På Hyttemessa ble det peisovn og seng fra Uvdal Snekkerverksted.

Jeg lovte noen tips underveis, og dette er vel unødvendig, men litt forbrukerinformasjon. Varmekilde er viktig, og jeg brukte litt tid på å se etter hva slags peisovn jeg ønsket. Var i flere butikker for å kikke på modeller og priser, og valget falt på en Nordpeis Lisboa. Den fant jeg til mange priser, stort sett laveste tilbud var 15 900,- men også helt opp i 23 358,- hos Maxbo, i tillegg var den da umalt. Utstillingsmodellen fra Gausdal endte opp på 13 000,-, og jeg fikk med gulvplate i glass for 1100,- i tillegg. Hvem sier at det ikke er lurt å gå på messe?

Nordpeis Lisboa
Nordpeis Lisboa

I Lygnalia kommer det stadig nye hytter, det startes opp med ca. 1 pr. uke, og i neste blogginnlegg håper jeg at vår Polar 98 også er i gang.

IMAG1407

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.