Neste skritt.

Fra tomta ser man Gaustadtoppen og Hallingskarvet.
Fra tomta ser man Gaustadtoppen og Hallingskarvet.

Nå er det bare å glede seg til neste vinter. Påsken er vel overstått, det ble litt av hvert når det gjelder vær, men vi fikk testet løypa fra Lygnasæter til Lushaughytta, og på returen fant jeg traséen til Lygnalia. Nå blir det «ski-in-ski-out» til vinteren! Entreprenøren, Aasmund Pettersen & sønn, har gjort en god jobb med infrastrukturen, vegen holdt fint til tross for teleløsing og søle.

Siden sist har jeg blitt enig med Vika rør på Brandbu om VVS-jobben, de har samarbeidet med FH-gruppen tidligere, og det føler jeg betyr en del. Nabovarsel har i skrivende stund vært ute i sine 2 uker, så nå går byggesøknaden til Gran kommune. Jeg ser ingen grunn til at det skal ta noe ekstra tid, Lygnalia er et ferdig regulert område, og med en hyttemodell som allerede er i ferd med å komme på plass, skulle forutsetningene for en grei saksbehandling være tilstede. Vika rør anbefalte også en flislegger som har godkjenning på plass, jeg møtte ham på CC på Gjøvik under en «bunkringstur», og venter bare på et pristilbud for å gjøre jobben på badet. Nok en fordel med å jobbe på Hellerudsletta er messene på Exporama, der jeg kan finne nyheter og gode messetilbud. På Boligmessen ble både dusjarmatur og baderomsinnredning kjøpt, og jeg klarte å finne en utstillingsmodell som gjorde hyggelig utslag på budsjettet.

Det neste messa kommende helg blir ikke mindre spennende, nå skal det bli nok en Hyttemesse , der skal jeg se etter peisovn, og kanskje noe møbler. At det er nok å velge i, sammen med gode tips og råd, er i hvert fall sikkert.

Dermed vil kanskje neste innlegg dreie seg om hva jeg fant, og om vi snart er i gang med grunnarbeider.

Jeg gleder meg i alle fall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.