Velkommen!

Velkommen til min hytteblogg!

Dette har jeg ikke forsøkt før, men siden jeg i går signerte kontrakt på ny hytte, ville jeg dokumentere veien fra start til ferdig hytte. Etterhvert kom tanken om å gjøre dette via en blogg, slik at venner og kjente kan få et inntrykk av framdriften, men ikke minst gjøre et forsøk på å bidra til at andre som er i samme situasjon, nemlig å realisere hyttedrømmen, kan plukke opp et og annet tips og råd. Ser du etter styling og designideer finnes det nok bedre blogger enn min, jeg skal snarere dokumentere alt fra spiren til ny hytte ble sådd, via tomtekjøp, kvalene med å velge blant et utall leverandører og hyttemodeller, byggesøknader, grunnarbeid, montering og innredning.

Akkurat nå jobber jeg med å finne ut av hvordan jeg designer siden min, men så snart jeg føler at det er på plass, så starter reisen.

Følg med hvis du gidder.

4 kommentarer til «Velkommen!»

  1. Godt noen kan gå opp denne løypa for meg! Følger spent med fremover. Lykke til Rune! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.